Arjeplog

Arjeplog Lapland

Den officiella besöksguiden för Arjeplog i Swedish Lapland, med evenemang, boenden, aktiviteter, och praktisk information.

Arjeplog Lapland

Arjeplog Turistinformation

Turistinformationen är belägen i Silvermuseets lokaler mitt i centrala Arjeplog. Vi hjälper dig gärna med personliga tips och råd för din vistelse här!

Turistinformation

Sorsele

Visit Sorsele

Utforska Ammarnäs, Gargnäs och Sorsele.  Här hittar du rundade bergstoppar, de höga fjällen i Vindelälvens naturreservat, och den mäktiga nationalälven Vindelälven.

Visit Sorsele

Sorsele Visitor Center

På Hook and Cup i centrala Sorsele hittar du Sorsele Visitor Center. Öppet under sommarsäsong.

Visitor Center

Informationsnoder

Naturum Ammarnäs
Ammarnäs Livs
ICA Nära Jonssons Livs i Gargnäs

Lycksele

Visit Lycksele

Här finns ett stort utbud av aktiviteter och arrangemang året om, med något för alla. Med gångavstånd mellan aktiviteter, natur och shopping är det enkelt att trivas.

Visit Lycksele

Lycksele Visitor Center

Här får du svar på dina frågor. Du får tipsen du inte kan läsa om och vi berättar gärna om det lilla extra som ingen annan vet. Vårt område har många besöksanledningar. Låt oss hjälpa dig hitta rätt efter dina förutsättningar.

Visitor Center
Hitta hit

Informationsnoder

Handlarn i Rusksele
Thornégården i Kristineberg

Malå

Välkommen till Malå – med allt så nära. Ta del av naturen som är nära och tillgänglig. Ett bra och varierat fiske, möjlighet att vandra, jaga eller plocka bär i skog och mark.

Visit Malå

Norsjö

Norsjö kommun är en lugn, trygg och trivsam kommun i Västerbottens inland. Naturen är vår största stolthet. Den finns överallt runt omkring oss och är en viktig nyckel i såväl arbetsliv som fritid.

Visit Norsjö

Vindeln

Äventyr, vild och vacker natur, klassiska sevärdheter och mängder med upplevelser. En av våra främsta tillgångar är vår vackra natur, som erbjuder en uppsjö av friluftsaktiviteter, året om.

Visit Vindeln

Vännäs

Knappt 3 mil från Umeå hittar du Vännäs. Här kan du shoppa konsthantverk, äta himmelskt god glass med smak av både älgört och Västerbottensost och uppleva Vindelälvens forsar.

Visit Vännäs
Vännäshandlarna

Umeå

Äventyr både ute och inne. Här hittar du våra bästa tips på vad du kan göra i Umeå – vare sig du föredrar stadens puls, aktiviteter och sevärdheter eller härliga utomhusupplevelser.

Visit Umeå